Questions and answers

Write a question or comment on what someone else wrote.

 • Carolyn M. Little:

  Hälsningar till det Genealogical Society of Habo
  Förlåt min dåliga svenska eftersom jag använder google translate från engelska. Jag kommer från USA som undersöker mina förfäder från Sverige och fick din adress av Karin Kristoffersson bibliotekarie från Jönkoping Museum. Kan ditt samhälle ge mig lite vägledning om att hitta uppgifter om mina släktingar som bodde på en plats som heter Kvighult? Jag skulle vara tacksam för all information eller föreslagna kontakter för andra källor för min sökning. Jag är villig att avtala med forskningsassistenttjänst om du föreslår att det skulle vara den bästa vägen.
  Familjen jag spårar är från mitt träd, den äldsta är 1: a:
  1. Sven – ägde 1/8 mark i Kvighult från 1715-1754
  2. Hans son – Anders Svensson född 1720 Ägde ¼ mark i Kvighult
  3. Hans son – Johan Andersson född 1750 Ägde 1/8 mark i Kvighult
  4. Hans son – Anders Johansson – Stark – född 1776 kanske i Kvighult

  Jag visste inte var jag skulle hitta Kvighult förrän Karin föreslog att jag skulle kontakta dig för att se om det här är rätt plats. Alla andra släktingar bodde i Jönköping Lan. Mest i Skepperstad och Hjartlanda-regionen.
  All hjälp du kan ge mig kommer att bli mycket uppskattad. Skicka gärna denna informationsbegäran till någon annan person eller enhet som du tror kan hjälpa.

  Jag tackar er för er tid att läsa min begäran.
  vänliga hälsningar
  Carolyn Little

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *